Història

La Roca Penya Blanc i Blava Club de Futbol té els seus orígens l’any 1975. Davant la falta d’oferta futbolística al poble, un grup d’amants d’aquest esport decideix començar un projecte per a donar a totes les famílies, nens i nenes l’oportunitat de gaudir del futbol.

Durant els primers deu anys, el club es dedica exclusivament al futbol base masculí. Aquesta primera etapa estableix els pilars que ara mateix encara perduren en la formació futbolística i personal de tots els jugadors i jugadores de l’entitat. Principis i maneres de fer que tots els presidents han transmès al llarg de la nostra història. 

L’any 1985 el club aconsegueix tenir totes les categories masculines i participa per primera vegada en les competicions amb un primer equip. Els joves del nostre poble sempre han tingut un pes fonamental al club i aquesta essència és viva avui en dia. 

Els anys 90 van servir per fer créixer i consolidar el projecte esportiu i social de l’entitat. El setembre de l’any 1997 un grup de divuit noies del poble reclamen el seu lloc i formen el primer equip femení federat del Vallès Oriental. Aquestes pioneres inicien el camí que ha portat al club a ser un referent del futbol femení a Catalunya.  

Amb l’arribada del segle XXI, la secció femenina de l’entitat agafa un gran protagonisme. Aconsegueix tenir representació en totes les categories de la Federació Catalana i manté els seus equips en les divisions més altes. El moment culminant arriba l’any 2016 quan les infantils-cadets es proclamen campiones de Catalunya. L’èxit més recent, ha estat la creació del nostre benjamí femení l’any 2021. 

Actualment, més 200 jugadors i jugadores formen part del nostre club. Seguirem treballant amb il·lusió per assolir els reptes de futur que impliquen mantenir l’estructura esportiva actual, masculina i femenina, i lluitarem per poder fer créixer el nombre d’equips i el vincle amb totes les nostres famílies.